06.02.2024

Nieuws

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Eind 2023 heropende hotel Du Parc de deuren na een grondige restauratie. Het hotel bewaart zorgvuldig de Art Deco-elementen en verwelkomt een nieuwe pionier: Shannah Zeebroek, een gepassioneerde sommelier en gastvrouw.

Sinds 1929 straalt hotel Du Parc een tijdloze schoonheid uit, als een juweel van Art Deco-architectuur aan de belgische kust. Als een van de laatst overgebleven en meest waardevolle gebouwen in zijn soort, ademt het gebouw een rijke geschiedenis en een kalme elegantie. Het verhaal van Hotel Du Parc is doordrenkt met de aanwezigheid van inspirerende schrijvers en opmerkelijke gasten, waaronder Albert Einstein, James Ensor en de legendarische muzikant Arno. Hun aanwezigheid heeft de kamers doordrenkt met een unieke ambiance.

De 47 prachtige hotelkamers, waaronder 2 luxesuites, bieden alle comfort die je kan verwachten van een 4-sterrenhotel. Na de restauratie werd het hotel dan ook bekroond met deze extra vierde ster. Nog een bijkomende troef, is de aanwezigheid van het Café Du Parc, waar je met zicht op het Marie-Joséplein kan genieten van heerlijke gerechten in een ongedwongen sfeer.

TIP: Combineer een verblijf in hotel Du Parc met een vergadering in De Grote Post

Op amper 2 minuten stappen van hotel Du Parc bevindt zich een andere prachtige erfgoedsite: De Grote Post. Met maar liefst 14 vergaderzalen en polyvalente ruimtes, beschikt deze locatie over alle nodige troeven om er een geslaagde meeting te organiseren. Met een overnachting, ontbijt en diner in hotel Du Parc en een vergadering in De Grote Post combineer je het beste van 2 werelden. Een aanrader!

Interesse?

Interesse in hotel Du Parc? Heb je nog bijkomende vragen of heb je al een concreet evenement in gedachten waarvoor je deze locatie overweegt? Geef ons een seintje en we helpen je met plezier verder!