05.12.2023

Case

Soudal Quick-Step organiseert geslaagde teambuilding in Oostende

Soudal Quick-Step is befaamd voor haar uitstekende teamgeest. Ze begrijpen dan ook als geen ander het belang van samenwerken als team. Door enkele wijzigingen in dat team, beslisten ze daarom op teambuilding te komen naar Oostende. Op die manier konden de nieuwe renners zich in de groep integreren en leren samenwerken als een echt team. De samenwerking met Meet in Oostende om deze teambuilding te organiseren, verliep daarbij uitstekend!

"Van zodra we contact opnamen met het team van Meet in Oostende, begrepen ze onmiddellijk wat we wilden bereiken met onze teambuilding. Ze hielpen ons met het vinden van de best geschikte locaties en activiteiten die naadloos aansloten bij onze wensen. Op die manier stelden ze een evenement samen die volledig onze verwachtingen inloste. Het team van Meet in Oostende heeft een goede kennis van zaken, zijn vriendelijk en zeer makkelijk en toegankelijk om mee samen te werken. We kunnen hen niet genoeg danken voor hun hulp in het organiseren van deze fantastische dag, wat ons enorm zal helpen bij de voorbereiding op het seizoen van 2024," aldus Tom Steels, sportdirecteur van Soudal Quick-Step.

Ook je teambuilding in Oostende

Wil je net als de renners van Soudal Quick-Step ook je teambuilding in Oostende organiseren? Twijfel dan niet langer en neem volledig vrijblijvend contact met ons op. Meet in Oostende geeft je advies over de beste activiteiten en locaties en blijft bereikbaar gedurende de voorbereiding van je evenement.