06.11.2023

Nieuws

Vergader in Oostende met het mooiste zicht

Oostende heeft het ruimste aanbod aan hotels en vergaderlocaties van de ganse kust, maar ook op vlak van unieke locaties blinkt de Stad aan Zee uit. Wat werkt er bovendien meer inspirerend dan een unieke locatie met een zicht dat minstens even bijzonder is. We zetten graag enkele venues op een rijtje waar je naast het unieke karakter ook kan genieten van een fenomenaal zicht.

Venetiaanse Gaanderijen

Deze volledig gerenoveerde locatie doet vooral dienst als restaurant, maar je kan er eveneens vergaderen in een unieke setting. Laat je inspireren door het fantastische zeezicht. Deze locatie is uitermate geschikt voor kleinere groepen, maar evengoed voor groepen tot wel 200 personen.

Hotel Andromeda

Dit strakke viersterrenhotel is een echte topper. De 7 vergaderzalen zijn volledig uitgerust met alle technieken om een geslaagd seminarie tot 150 personen te organiseren. Bovendien bieden verschillende meeting rooms frontzaal zeezicht.

Hotel Thermae Palace

Het iconische Thermae Palace biedt naast 130 kamers ook 8 vergaderzalen voor meetings tot 350 personen. Door haar ligging pal op de zeedijk, heb je vanuit de meeste vergaderzalen ook prachtig zicht op zee.

Brassi Sky Lounge

Op het dak van het prestigieuze Kursaal van Oostende ligt de Brassi Sky Lounge. Een eventruimte waar je letterlijk in de wolken bent, want in deze rooftop geniet je van het mooiste zicht van Oostende. Diners en dansfeesten tot 180 personen kunnen hier plaatsvinden.

The Pigeon

Op de eerste verdieping van dit geklasseerd historisch pand is een aparte zaal met schitterend uitzicht over het golfterrein, de hippodroom en de skyline van Oostende. De perfecte locatie voor een unieke vergadering of feest tot 80 personen.

De Grote Post

Met 3 theaterzalen en 10 polyvalente zalen biedt De Grote Post vergadermogelijkheden voor iedere groep tot 400 personen. Ga je voor een 'room with a view', dan is zaal Panorama helemaal je ding, met panoramisch zicht over het Leopoldpark en de stad.

Interesse

Interesse in één van deze locaties? Wens je graag bijkomende informatie? Geef ons een seintje en we helpen graag verder!