01.12.2023

Nieuws

VIP Formules in de kijker

Dankzij een divers en gespreid evenementenaanbod, valt er het jaar door steeds wat te beleven in Oostende. Op verschillende events is het ook mogelijk om een VIP formule te boeken waarbij je je klanten, collega's of zakenpartners kan uitnodigen voor een totaalbeleving van lekker eten en drinken op een topevenement.

Filmfestival Oostende - 26 januari t.e.m. 3 februari 2024

Filmfestival Oostende (FFO) biedt de mogelijkheid tot netwerken en hospitality. Wij bieden vijf formules, met één kloppend hart als gemene deler: een spectaculaire totaalbeleving van film, connecties en culinair genieten in stijl. De diverse formules omvatten o.m. de Openingsavond, het Gala van de Ensors of een business avond op donderdag 1 februari. Je vindt alle verdere informatie op de website van Filmfestival Oostende. Niet gevonden wat je zoekt, of wens je een voorstel op maat? Ook dat kan zeker! Laat het ons weten via thomas@meetinoostende.be

ffo vuurkorf

Oostende voor Anker - 23 t.e.m. 26 mei 2024

Oostende, … haar haven, haar stranden, haar steiger en natuurlijk haar maritiem verleden. Binnenkort stellen wij de volgende editie van Oostende Voor Anker voor. Het grootste maritieme festival aan de Noordzee zal plaatsvinden van 23 tot en met 26 mei 2024. Geen leukere of uniekere manier om jouw relaties te verwennen dan tijdens OVA. Naast een heerlijk walking dinner in de VIP ruimte, krijg je ook de kans om enkele uren op zee te spenderen op een echte driemaster. Genieten met je gasten in een ongedwongen sfeer! Meer informatie op www.oostendevooranker.be of via thomas@meetinoostende.be

atlantis op ova

Ensor 2024 - 16 december 2023 t.e.m. 22 september 2024

In 2024 is het 75 jaar geleden dat James Ensor (1860-1949) in Oostende overleed. Hij heeft, op drie studiejaren in Brussel na, zijn hele leven in Oostende gewoond en gewerkt. Oostende Ensorstad herdenkt zijn vermaarde inwoner met een groots stadsfestival dat loopt van december 2023 tot september 2024. Aan de hand van verschillende expo's, activiteiten en evenementen wordt het één groot Ensorjaar. Plan een groepsbezoek met je collega's of zakenrelaties of maak het heel uniek door een exclusieve nocturne te boeken. Zo kan je je gasten persoonlijk ontvangen en hen zelfs een glaasje en een hapje aanbieden ter plaatse. De mogelijkheden zijn zeer divers en worden telkens op maat uitgewerkt.

ensor 2024 schilderij

Interesse?

Spreekt één van deze evenementen je aan om een VIP evenement te organiseren? Wens je bijkomende informatie? Geef ons een seintje en we helpen met plezier verder!