21.11.2022

Nieuws

7 toplocaties om je nieuwjaarsreceptie in Oostende te organiseren

Een nieuwjaarsreceptie met fenomenaal zicht op zee, in een geklasseerd gebouw, met zicht over de golfbaan of toch liever iets volledig anders? In Oostende zijn de unieke locaties uiterst talrijk en divers. We zetten bij deze graag 7 toppers in de kijker. Niet gevonden wat je zoekt, wil je een voorstel op maat of advies over welke locatie best bij je wensen past? Geef ons een seintje op info@meetinoostende.be en we helpen je met plezier verder!

Kursaal Oostende

Een omgeving werkt inspirerend, dat zal je vlug merken wanneer ze je in het Kursaal stijlvol in de watten leggen. Naast een unieke ligging, een brede waaier aan mogelijkheden en de modern uitgeruste zalen, biedt Kursaal Oostende een belevenis op maat van elke klant. Of je nu een receptie voor 100 personen of eentje voor 1000 personen wil organiseren, in deze erfgoedlocatie vind je altijd een zaal die aansluit bij je wensen.

De Grote Post

Een unieke en sfeervolle locatie voor elk event, groots of intiem, op wandelafstand van zee en strand. De Grote Post is een pareltje van naoorlogse modernistische architectuur en werd in 2012 omgetoverd van postgebouw tot cultuurcentrum. Een plek waar publiek, liefhebber en artiest elkaar ontmoeten. Een nieuwjaarsreceptie in een inspirerende locatie? Dan moet je in De Grote Post zijn.

ACEG Wellington Hippodroom

Op de ACEG Wellington Renbaan Oostende vind je meerdere volledig gerenoveerde zalen van verschillende grootte, allen prachtig in authentieke Belle Epoque-stijl met schitterend uitzicht. Naast de grote zaal van maar liefst 1650m² kan je ook de mezzanine, VIP zaal en Bagatelle afhuren.

The Pigeon

Het clubhuis van de Wellington Golf bevindt zich in een geklasseerd historisch pand. Op de eerste verdieping is een aparte feestzaal met schitterende uitzicht over het golfterrein, de hippodroom en de skyline van Oostende. Geniet in een oase van rust.

De Cierk

Deze nieuwe locatie in de oude vismijn van Oostende focust zich op beleving en bewustwording. Niet alleen in smaak en kwaliteit, maar ook tijdens de events in de allround venues. 'De Cierk, da’s lekker eten, unieke events en bovenal een heuse beleving in een authentieke ruimte.’ Wanneer je hier een event organiseert, stap je mee in het verhaal van korte keten: een ambacht van weleer, eerlijk vakmanschap en transparantie.

Fort Napoleon

Dit indrukwekkende Fort te midden van de Oostendse duinen is dé bestemming voor een nieuwjaarsreceptie. Fort Napoleon spreekt tot de verbeelding met zijn authenticiteit. De verschillende ruimtes zorgen voor de nodige flexibiliteit. De aanwezige belevingsbrasserie verzorgt alle catering tot in de puntjes.

Venetiaanse Gaanderijen

Ooit het toneel van flanerende vorsten en andere edellieden, vandaag een stijlvol gerenoveerde locatie met excellente keuken. Naast de unieke setting is ook de locatie een voltreffer: in het stadscentrum op de zeedijk met frontaal zeezicht. Als je hier een receptie organiseert, imponeer je zonder twijfel je aanwezige gasten.

Kriebelt het al om één van deze toplocaties vast te leggen voor een nieuwjaarsreceptie? Zit je toch nog met wat vragen of wens je advies over welke locatie best aansluit bij je wensen? Geef ons een seintje en we helpen je met plezier verder! Ook een vrijblijvend voorstel op maat behoort steeds tot de mogelijkheden.