ClimateGame

Oostende 8400
Ecoteambuilding
Samenwerken
Educatief

Wat een dilemma: je wil met je team heus wel bijdragen aan meer klimaatbewustzijn en zelfs -actie. Alleen: hoe snijd je dat thema aan zonder dat het duf en belerend wordt? Kortom, zonder dat je team lauw reageert en ten slotte helemaal afhaakt.

De ClimateGame in Oostende is de oplossing hiervoor. Een ecoteambuilding die fun aan effectieve kennisopbouw koppelt. Geen vrijblijvend stadsspel, maar een unieke en interactieve mix van team learning en team event.

Tijdens de ClimateGame word je er als groep bewust van dat termen als de opwarming van de aarde, hernieuwbare energie, klimaatakkoorden en -doelstellingen géén ver-van-ons-bed show zijn. Het unieke uitgangspunt is integendeel dat je op kantoor (en thuis), samen met de collega’s, meer kan doen dan je zelf denkt.

Je team wordt tijdens de ClimateGame uitgerust met een iPad, allerhande materialen en een gemeenschappelijk doel: samen de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk maken. Met als resultaat een beter klimaat en dito toekomst.

Op deze ‘one-of-a-kind’ ecoteambuilding organiseer je een klimaatmars, leer je bij over hernieuwbare energie, bouw je een windmolen (geen vergunning nodig ;-)), schrijf je een protestsong, ontdek je het eten van de toekomst en nog zoveel meer.

Nog veel meer staat jullie te wachten - en het allerbelangrijkste is dat we saai en belerend inwisselen voor high-tech, interactief en met een ludieke kwinkslag en dit alles in de gezellige binnenstad van Oostende.

Kies je voor de ClimateGame, dan stel je automatisch al een goeie klimaatdaad. Want we hebben een officiële overeenkomst met Natuurpunt. Per team dat de ClimateGame speelt, wordt ergens in Vlaanderen een nieuwe boom geplant op een terrein van Natuurpunt. Jaarlijk gaat het om minstens 250m2 bos.

Gratis advies of een offerte op maat gewenst?