11.10.2022

Nieuws

Fort Napoleon: indoor teambuildings in de winter

Weinig locaties die zo tot de verbeelding spreken als het Fort Napoleon in Oostende. Dit indrukwekkende Fort te midden de Oostendse duinen is de ideale bestemming voor uw volgend teamevent, ook in de winter. De vele gangen en capponières, de authenticiteit van het gebouw, de aanwezigheid van een belevingsbrasserie, maar evenzeer de ligging vormen de ingrediënten voor een unieke teambuilding. Het Fort is bovendien een perfecte all-weather locatie: ook bij slecht weer kan de teambuilding zonder problemen doorgaan.

Video

Verschillende eventbureaus hebben teambuilding programma's op maat van het Fort Napoleon. Ieder programma maakt op een eigen manier gebruik van de vele mogelijkheden van het Fort. We zetten er bij deze 3 in de verf:

Escape from Fort  Napoleon

Op de koude binnenkoer van het Fort hangt een gigantische sleutel. Die sleutel biedt de uitweg uit het kille Fort en zijn norse gevangenisbewakers. Bemachtig met jouw team de sleutel van het Fort en herwin jullie vrijheid.

Operatie Fort Napoleon

Oostende zou wel eens het strijdtoneel kunnen worden van een nieuwe oorlog. Daarom moet alles terug in staat van paraatheid gebracht worden. Dit gebeurt onder de codenaam ‘Operatie Fort Napoleon’. Uw team wordt opgedeeld in compagnies. Er staat elke compagnie 5 opdrachten te wachten die ze tot een goed einde moeten brengen.

Fort Adventure

In ware Fort Boyard Adventure-stijl ontdekt u tijdens het Fort Adventure de geheimen van het mysterieuze Fort Napoleon. De groep wordt verdeeld in teams die het tegen elkaar opnemen in 5 razend spannende uitdagingen. Elke ‘challenge’ bestaat uit een aaneenschakeling van opdrachten die het team fysiek en mentaal op de proef stelt: Fear - Riddle - Oriëntatie - Escape - Memory... Teamwork en communicatie spelen een cruciale rol!

Interesse in één van deze activiteiten? Of wens je een ander evenement in het Fort Napoleon te organiseren? Neem contact op met het team van Meet in Oostende, we helpen met veel plezier meedenken over hoe we jouw evenement tot een succes kunnen maken!