28.09.2022

Case

Oostende en BASF, daar zit chemie in

Oostende is een unieke plek voor een teambuilding. Na al het stressen komt bij ons het ontstressen. Ook team BASF, de chemiereus met vertakkingen over de hele wereld, kwam ons strand onveilig maken en kreeg van Meet in Oostende een programma op maat. Een leuke afwisseling tussen genieten, ontdekken en serieux. We luisterden even bij Julie Montulet, Marketing officer bij BASF, wat ze ervan vond.

“Elk jaar gaan we op zoek naar invulling voor onze teambuilding. Geen eitje, want we zijn met een groot team en we willen echt dat iedereen mee kan en wil doen met de activiteiten. Vorig jaar trokken we naar Wallonië, dus dit jaar was het aan het Vlaamse deel. En aangezien we de Noordzee al lang niet meer gezien hadden, kozen we voor Oostende.”

“Ik denk wel dat we de juiste keuze gemaakt hebben. We hadden tijdens The Crystal Ship tour, een route langs indrukwekkende street art in de stad, pech met de regen. Maar de activiteiten in het Fort Napoleon waren echt top. Iedereen was mee. Toi, Moi et la Mer is een fantastische plek voor lunch, zeker voor de kwaliteit van de gerechtjes. De bbq bij PhareEast was dan weer toonbeeld van gezelligheid.”

“Bij deze ook meteen een merci naar Meet in Oostende. Tijdens de voorbereiding van onze teambuilding, was de communicatie uiterst efficiënt. Niet onbelangrijk, want het mag toch vooruit gaan. Zo voelden we ons meteen ook echt ondersteund. De dag zelf verliep vlot, er werd mooi rekening gehouden met onze wensen en agenda. We stelden de steun ter plekke sterk op prijs.”

Het programma voor BASF

8/9

10:00: collega’s komen toe en doen de check-in 
10:30: start van de meeting
12:30: lunch
13:30: naar visserskaai en met de veerboot naar Fort Napoleon
14:30: start activiteit Fort Adventure
17:30: naar de Phare Est voor BBQ
Terug naar hotel 

 9/9

07:30-9:00: ontbijt & check-out
09:30: activiteit The Crystal Ship Rally 
12:30: Lunch bij resto “Toi, Moi et la Mer"
14:30 Terug naar hotel voor ophaling bagage

Wat denk je? Begint het te jeuken om ook in Oostende een onvergetelijke teambuilding te organiseren? Geef ons een seintje en we overlopen even de opties.