24.02.2023

Case

Oostende en Portima, dat is plezier verzekerd!

Portima bouwt al dertig jaar aan innovatieve IT-oplossingen, voornamelijk voor de wereld van verzekeringen. Veel bits en bytes en schermen, dus daar mocht al eens een Oostendse teambuilding vol beweging en natuur tegenover staan. Portima zakte met een kleine 80 mensen af naar de kust voor een dagje sport, spel en lekker eten. Carine Vanherenthals, management Assistent, vertelt alvast enthousiast over de dag.

“Als de collega’s op het einde zeggen dat de teambuilding voor herhaling vatbaar was, dan geeft dat duidelijk weer dat ze er een leuke dag hebben opzitten. Ik kon er helaas echt niet bij zijn, maar heb wel de dag ineen gebokst met Lieve van Meet in Oostende. Dikke complimenten trouwens naar de organisatie, het was bijzonder leuk samenwerken. Altijd snelle respons, altijd bereid om issues op te lossen, flexibel, leuk programma; ja zo is het wel leuk samenwerken,” vertelt Carine Vanherenthals.

“Na eerdere teambuildings in de Ardennen, op het platteland, in de kunststeden etc. kwam de vraag echt specifiek uit het team om eens naar de zee te gaan. Niet zo evident aangezien de collega’s van over heel België komen, maar waarom niet! Ik googlede wat, kwam op de site van Meet in Oostende terecht en ik ben eigenlijk niet meer verder gaan zoeken. Dit was exact wat we nodig hadden.”

“Je ziet het ook terugkomen in de bevraging die we achteraf deden, Oostende was een voltreffer. Vooral het avonturenspel rond Fort Napoleon blijft bij, het event zat slim in elkaar. En uiteraard werden alle activiteiten op en rond de zee hoog aangeschreven. Het was nochtans al lang geen zomer meer,” reflecteert Carine.

Het programma op maat voor Portima

  • Fort Adventure
  • Lunch Fort Napoleon
  • Strand en watersporten - gocart tocht
  • Diner Venetiaanse gaanderijen

Wat denk je? Begint het te kriebelen om ook in Oostende een onvergetelijke teambuilding te organiseren? Geef ons een seintje.