20.05.2022

Case

In de kijker: Herbalife event in Oostende

2 jaar hebben ze er op moeten wachten, maar van 22 tot 24 april kon Herbalife eindelijk haar event voor distributeurs en partners opnieuw organiseren. De organisatie liet haar oog vallen op Oostende, meer bepaald het ACEG Wellington Hippodroom en dat bleek een zeer geslaagde keuze.

Gedurende 3 dagen werd de multifunctionaliteit van het Hippodroom en de bijhorende zaal Bagatelle ten volle benut. Zo werd op dag één gestart met een seminarie, receptie en walking dinner voor een 200-tal personen, om op dag twee over te gaan naar een conferentie, een gala-avond met zittend diner en bijhorend feest voor maar liefst 700 personen. Op de slotdag werd het aantal zelfs opgetrokken tot 850 personen, waar een seminarie met presentaties en trainingen met (inter)nationale sprekers op het programma stonden.

De keuze voor het Wellington Hippodroom viel in eerste instantie door haar uitstekende ligging en de vlotte bereikbaarheid van Oostende. De organisatie van een dergelijk groot event brengt ook heel wat uitdagingen met zich mee en daar onderscheidden de mensen van het Wellington Hippodroom zich door steeds heel meedenkend te zijn en te zoeken naar oplossingen.

Tot slot was er ook niets dan lof over de gekozen hotels, Andromeda en Upstairs. De positieve commentaren omvatten onder meer de behulpzaamheid van het personeel, de verzorgde kamers, het fantastische ontbijt en bediening.

Het mag duidelijk zijn: Herbalife heeft een bijzonder geslaagd evenement gehad in Oostende, onder meer dankzij de professionaliteit en kwaliteit van alle betrokken partijen. Een mooie referentie dus van hoe je een topevent in Oostende kunt organiseren.

Zelf interesse om een bedrijfsevent in Oostende te organiseren?
Geef ons een seintje op info@meetinoostende.be en we staan je graag bij met raad en daad.

Foto’s: © Rik Verslype