04.07.2022

Case

Generation WOW: een uniek event verdient een unieke locatie

We sloegen tijdens de COVID massaal aan het wandelen, videocallen en quizen. En wie weet belandde je wel op de podcast en Instagram van Generation WOW, het geesteskind van Angelique Foré en Barbara De Beir. Onder het motto “empower your network” trokken ze ook de offline wereld in met de uiterst succesvolle Generation WOW conferentie. Meer dan 900 vrouwelijke ondernemers zorgden samen met klinkende sprekers voor een unieke en vooral inspirerende dag. De allereerste Business Conference voor vrouwen in België was een succes, geen beter decor dan Kursaal Oostende.

Angelique Foré (oprichtster): “Geen betere host dan Meet in Oostende. Niet alleen voelden we ons heel welkom, het team stond altijd klaar met raad en daad. Het DNA van zowel Oostende als Kursaal past ook bij ons. De stad is constant op zoek naar kansen, naar de juiste netwerken leggen en mensen bij elkaar brengen rond ondernemerschap. Net wat ook Generation WOW doet. En zeg nu zelf, een uniek event verdient toch een unieke locatie? Wat een pareltje, het Kursaal.”

“Volgend jaar vind je ons er opnieuw trouwens. We kregen heel wat leuke complimenten van onze gasten, de sprekers waren - naast ongelofelijk interessant- onder de indruk en de dag stond bol van de bedrijvigheid en genetwerk. Opzet geslaagd en daar zijn we potverdikke trots op.”

Karen Liekens, oprichtster van Metakabinet, was op het event en beaamt: “van de sprekers tot de flow van het event, van de hapjes naar de drankjes en het netwerken met ongelofelijk interessante ondernemers; Generation WOW was tot in de puntjes af. Ze hebben hun naam niet gestolen. Ik heb heel wat interessante tips opgestoken wat betreft marketing, inclusieve communicatie, durf, teamwork, relaties op de werkvloer én privé. Ik was trouwens echt omver geblazen door spreker Cédric Dumont, Ik heb verscheidene aha-erlebnissen gehad tijdens zijn verhaal.”

“En wat een decor ook, Kursaal Oostende was top: comfortabele zitjes, goede sound system en een podium met oog voor detail: een ware experience dus.”

Weetje van de dag: Minister Annelies Verlinden was zo onder de indruk van de sprekers (Esther Perel, Fredo Desmet, Cedric Dumont, …) dat ze er heel graag bij wilde zijn. “Een guestlistje kon er wel vanaf alvast, ” lacht Angelique.