16.02.2024

Nieuws

Indoor teambuildings in Oostende

In Oostende zijn er tal van mogelijkheden voor indoor teambuildingervaringen. Met een scala aan boeiende opties, variërend van uitdagende puzzelkamers tot inspirerende workshops, biedt onze kuststad de ideale setting om de teamdynamiek te verbeteren en samenwerking naar een hoger niveau te tillen.

Domino Experience

Domino Experience is een teamactiviteit die creativiteit, communicatie en samenwerking vereist. Deelnemers bouwen samen een project met dominostenen, waarbij één fout de ondergang kan betekenen. Het doel is om alle projecten veilig met elkaar te verbinden en een dominofinale te creëren. De workshop kan worden gecombineerd met lunch, diner of andere activiteiten.

Fort Adventure

Bij Fort Adventure in het historische Fort Napoleon in Oostende nemen teams het tegen elkaar op in vijf uitdagende tests, geïnspireerd door Fort Boyard. De tests testen fysieke en mentale vaardigheden, zoals angst, raadsels oplossen, oriëntatie, ontsnappen en geheugen. Het winnende team verdient de titel van Keizer van het fort.

Fish & Ships

Ervaar het leven van de visserij en zeemanschap tijdens het "Fish & Ships" programma op de museumschepen de Mercator en de Amandine. Teams worden uitgedaagd met leuke proeven die teamwork, communicatie en plezier bevorderen. De ervaring kan worden afgesloten met een receptie aan boord van een van de schepen.

De Mol

De mol is een teambuildingspel waarin spelers in groepen tegen elkaar strijden, terwijl sommigen een dubbelspel spelen en opdrachten saboteren. Het doel is om als team te winnen, ondanks de aanwezigheid van verraders.

Escape to victory

Escape to Victory is een mobiele escape-game waarbij teams samen puzzels en raadsels oplossen om de bom van "The Crazy Scientist" te neutraliseren. Elke box is geschikt voor 8 tot 15 deelnemers en duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten.

Infinite Loop

"The Odyssey" biedt een virtuele teambuilding waarbij communicatie tussen de echte en virtuele wereld centraal staat. Teams van "White Hackers" moeten een jongeman bevrijden die gevangen zit in de virtuele wereld. Door afwisselend met VR-brillen en het lezen van aanwijzingen te werken, moeten ze samenwerken en codes ontcijferen om hun missie te voltooien.

The Big Picture

The Big Picture is een unieke teambuilding activiteit waarbij deelnemers samen een meesterwerk schilderen, wat samenwerking bevordert en een blijvend begrip van teamwork creëert. Bedrijven gebruiken dit programma om boodschappen zoals 'bereiken door samenwerking' of 'elke bijdrage telt' over te brengen, waardoor bedrijfswaarden worden versterkt. Het resulterende kunstwerk dient als tastbare herinnering aan de effectiviteit van teamwork en inspireert tot samenwerking, zelfs lang na het evenement.